Ga naar hoofdinhoud

Voordeel voor abonnees en leden

VT Academie is een mooie samenwerking tussen partners uit het trainersvak. Daarom hebben onze Voetbaltrainer abonnees en CBV-leden een streepje voor! Zo krijgen abonnees van het vakblad De Voetbaltrainer kortingen op de online cursussen Van Selectie naar Team, Gegenpressing en Spelprincipes. CBV-leden krijgen daarnaast ook nog korting op de cursus Teamontwikkeling. En dit geldt ook voor NL Coach leden

Hoe werkt de kortingscode?

Heb jij een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer of ben jij CBV-lid? Dan krijg je direct € 40 korting op de cursussen Gegenpressing en Spelprincipes en betaal je € 55 in plaats van € 95. Op de cursus van Selectie naar Team ontvang je maar liefst € 60 korting en betaal je in plaats van € 125 het bedrag van € 65 voor deelname.

Voor de kortingen kun je gebruik maken van onderstaande kortingscodes in de tabel, die je bij het aanmelden in je winkelmandje kunt gebruiken (in vakje Kortingsbon toevoegen).

Het gebruik van een kortingscode is alleen van toepassing als je lid bent van het CBV (Coaches Betaald Voetbal) of een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer hebt. Deze korting geldt niet voor online abonnementen (Mediatheek en/of TrainingsPlanner). Alle aanmeldingen zullen persoonlijk worden gecheckt of abonnement of lidmaatschap.

Tip! Wil je ook aan de slag met een online cursus en direct €40 korting op je aanmelding krijgen? Neem dan nu een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer en profiteer van vele voordelen voor abonnees!

Cursus Spelprincipes
Voordeel voor:Kortingscode – je krijgt direct € 40 korting op je aanmelding
CBV-ledencbvspelprincipes
Abonnees vakblad
De Voetbaltrainer
vbtspelprincipes
Cursus Gegenpressing
Voordeel voor:Kortingscode – je krijgt direct € 40 korting op je aanmelding
CBV-ledencbvgegenpressing
Abonnees vakblad
De Voetbaltrainer
vbtgegenpressing
Cursus Teamontwikkeling
Voordeel voor:Kortingscode – je krijgt direct € 100 korting op je aanmelding
CBV-ledencbvledenkorting
NLCoach – ledennlcoachledenkorting
Cursus Van selectie naar team
Voordeel voor:Kortingscode – je krijgt direct € 60 korting op je aanmelding
CBV-ledencbvselectieteam
Abonnees vakblad
De Voetbaltrainer
vbtselectieteam
CBV-leden met webinar deelnamecbvselectieteamwebinar